søndag den 29. april 2012

RELEASE DAY !SÅ skete det!
I dag er dagen, hvor jeg har valgt at åbne min nye blog - BY BORK. Jeg har efter lang tids overvejelse besluttet, at byde jer helt indenfor i mit liv. Bloggen vil byde på alt fra de nyeste styles, sundeste retter, sjoveste minder, spændende boligindretning og meget meget mere..

Inden jeg slipper jer løs, vil jeg kort opsummere – hvem jeg er.


Jeg er 23 år og pendler imellem min bopæl i Herning og min kæreste samt job, i Odense.
Pendler i en lille sort Renault Clio 1,5 dCi 90hk - men man har vel altid lov til at drømme :PI Herning går jeg på Design-og Businessskolen, TEKO, hvor jeg her til sommer 2012, bliver uddannet til Designteknolog med speciale i Branding og Marketing Management. Udover at være studerende på TEKO, arbejder jeg som branding og marketing studentermedarbejder for Videncentret – intelligente tekstiler, som også er en del af TEKO. Her assisterer jeg Lisbeth Jensen, som er projektmanager for Videncentret VIA UC/ TEKO.

Her er jeg ansvarlig for dele af promoveringen af den kommende uddannelse: Diplom Ingeniør i Materiale Teknologi, som udbydes ultimo august 2012, i Herning. Herunder er jeg ansvarlig for dele af diverse markedsføringsmaterialer, virksomhedsbesøg, jobprofiler, facebookside, Åbent Hus arrangementer etc. Alt dette giver mig utrolig meget erfaring og jeg får samtidig afløb, for min kreative//grafiske side.


I Odense bor min familie samt kæreste, og her arbejder jeg som salgsassistent i tøjbutikkerne: Companys Vestergade 39, Saint Tropez Kongensgade 3. Derudover arbejder jeg også i Affäire og Companys, begge beliggende i Rosengårdscentret, Odense SØ. Her har jeg været ansat som salgsassistent, siden 2007, hvor jeg primært har stået for salg og service. Jeg har virkelig nydt, at blive smidt rundt i de forskellige forretninger selvom det til tider kan være meget krævende, at arbejde med forskellige systemer og segmenter.

Min blog vil som sagt komme til at indholde mange forskellige ting og sager - bl.a. vil jeg blogge om mit job i tøjbutikkerne, da jeg nu engang er så heldig, at være omgivet af alle de mange lækre styles, som jeg selvfølgelig har lyst til at dele med jer derudeJ   

Derudover vil der være faste indlæg hver måned, herunder: Månedens duft, Make-up tips, Gadgets, Dagens outfit, Ugens yndlings, Månedens film og Ugens Affäire. Der vil løbende ske nye tiltag!

For at sikre kvaliteten af min blog, har jeg valgt at samarbejde med nogle veninder, der arbejder indenfor de respektive områder. 

Min primære samarbejdspartner, er smukke Henriette Kirkegaard. 
Henriette er make- up artist og har tidligere arbejdet hos MAC. 
Henriette kommer til at stå for  - "Make-up tips"  (+ andre spændende indlæg) Senere vil der komme et indlæg ved navn "OS", som omhandler Henriettes og mit samarbejde. 


Mine andre søde "samarbejdspartnere" :) 


Maiken Gravesen                 - "Månedens duft"
Maiken - salgsassistent i Beauty Team 


Christine Bøgebjerg           - "Ugens Affäire"
Christine-  lige startet som elev i Affäire


De er nogle skønne tøser, så I kan godt glæde jer ;) 


Jeg vil hver måned komme med en lille teaser for, hvad I kan forvente jer af den kommende måned... 

Jeg håber at I har lyst til at læse med… ?Rigtig god søndag derude ;) <3


6 kommentarer:

 1. Det ser fantastisk ud- glæder mig til at følge med :)

  SvarSlet
 2. Henriette Kirkegaard29. april 2012 kl. 14.25

  Der bliver jo MASSER at glæde sig til herinde :)
  <3

  SvarSlet
 3. <3 :) Tak smukke!! Håber at det bliver godt ;) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej min søde!
   Du er intet mindre end fantastisk! Super-flot side.... Vi er vilde med dig og glæder os til at følge med.
   Tusinde held og lykke-knus
   Moster og Co. :-)

   Slet
 4. ÅRGH! TUUUUSINDE TAK <3 Hvor er I bare søde!!!!! <3 :D Betyder MEGET for mig <3
  Mange knus og kram herfra

  SvarSlet