tirsdag den 25. september 2012

TOPPEN AF POPPEN - Mads Langer

Go´morgen bloggen :)

Idag vil jeg blogge om en tv-udseendelse, der for tredje gang tager mig med storm! Jeg elsker musik og Toppen af poppen er fyldt med skønne sangere, som fortolker hinandens numre til U.G. 
TOPPEN AF POPPEN - på TV2 hver TIRSDAG fra kl. 20.00
Sangerinden Dicte, soulsangeren Nabiha, rockmamaen Sanne Salomonsen, sangeren og sangskriveren Mads Langer, rapperen Marc Johnson, sangeren Peter Belli og komponisten og musikeren Kasper Winding er gået sammen om en ny omgang af TV2s "Toppen Af Poppen".
De syv musikere er taget af sted mod varmere himmelstrøg (Mallorca), hvor indspilningerne finder sted. Nogle af kunstnerne er stadig i begyndelsesstadierne af deres karriere, mens andre har flere årtiers erfaring fra den danske musikscene bag sig. I 14 dage skal de syv musikere dele tag, måltider, oplevelser og musikalske gaver med hinanden. Forud for deres rejse har alle valgt ét af hver af de andre musikere største hits, som de under deres ophold skal overraske hinanden med i nyfortolkninger.
Det er nu tredje gang, at TV2 samler store navne fra den danske musikscene i forbindelse med "Toppen Af Poppen" - og i år har lille Mads Langer taget mig med storm......... ;)
...Jeg har samlet nogle stykker af de sange, Mads Langer har fortolket.. Det er helt fantastisk - så gør jer selv den tjeneste og giv jer tid til at lytte til dem alle! - ALT hvad Mads Langer har "rørt ved"i Toppen af Poppen, er blevet til guld.....- hvad synes I? 
Bedøm selv ;)

"Overgir mig langsomt" - af Sanne Salomonsen

"Alle har en drøm" - af Kasper Winding

"København" - af Peter Belli
"Deep sleep"-  af Nabiha - Hør "Deep Sleep" live-version


Hvis musikken fangende jer - så se med i aften fra kl. 20.00 på TV2 - hvor de sender det aller sidste afsnit. I aften er det Dicte´s tur til at få fortolket hendes sange - og mon ik´ at Mads han får tryllet lidt..... ;)

Ha´ en dejlig (regnfuld) tirsdag :)4 kommentarer:

 1. Er helt enig.
  Toppen af Poppen er et fantastisk program hvor musikkunstnere virkelig beviser deres værd.
  Og Mads Langer er den bedste. Hans værker og hans fortolkninger er utrolige og så fangende. Får kuldegysninger over alle hans sange. Han er i mine øjne en af Danmarks største sangere og kunstner.
  STORT skulderklap til sådan et ungt talent som allerrede har mange værker i bagagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maja :)

   Tusinde tak for din kommentar:) Kunne ikke være mere enig! Mads er virkelig et STORT talent....- og han giver mig også kuldegysninger gang på gang! Toppen af poppen har virkelig fået mine øjne op for hans musik, og jeg skal helt sikkert til en koncert med ham, i den nærmeste fremtid!! :)

   Ha´en god dag!

   Kram Katrine

   Slet
  2. Jamen selvtak :)
   Har været til nogle intimkoncerter med ham i musikhuset i Århus og skal love for det er det hele værd.
   Han er så utrolig kunsteristisk og formoder at føler sig alene i rummer.
   Super hyggelig blog du har by the way - følgere med da jeg selv er startet på Teko og er flyttet til Birk, så spænende at se hvordan det hele hængere sammen og foregår. :D

   Slet
  3. Hold da op - nu bliver jeg helt misundelig :P Det må have været nogle helt fantastiske oplevelser!!!

   Tusinde tak!! :D Det er jeg rigtig glad for at høre..... - Ej hvor sjovt!- hvilken linje er du startet på?- og er du glad for at bo i Birk?

   Slet