onsdag den 24. oktober 2012

ODENSE vs. AARHUS

 Go´ morgen Bloggen....

Som mange nok ved, så leder min kæreste og jeg efter vores kommende fælles hjem....

Vi leder primært efter en lejlighed/rækkehus i Odense området - men  under min ivrige jagt, faldt jeg over nedenstånde boliger, i henholdsvis Odense og Aarhus (som desværre ikke er til vores budget) MEN man kan vel altid drømme lidt ;) '
Lejlighederne indeholder entre/vindfang, åbent kontormiljø, flot køkken-alrum i åben forbindelse til stuen med den flotte indmurede oliepejs. Der er 4 meter fra til loftet og hele facaden er bygget op med glas, med udgang til terrasse/altan.

Flot lyst gæstetoilet, stort badeværelse med bruseniche, samt kvalitets vaskemaskine og tørretumbler. To store soveværelser på 16 og 18 m2, begge med udgang til terrasse/altan.

En helt igennem unik lejlighed til den kræsne lejer. Egen p-plads, depot i kælderen, samt adgang til 200 m2 stor tagterrase, hvor der en flot udsigt over byen og Odense Havn.

Lejligheder i stue plan, kr. 8.800,- beligg. på 1. sal kr. 9.200,- beligg. på 2. sal kr. 9.500,-
ELLER

Bo til leje i nyopført hus i luksusklassen – Kun 10 min kørsel fra Århus C. 


Engelunden er et attraktivt nybyggerkvarter ved Viby, ca 10 minutters kørsel fra Århus C. Husene ligger tæt på gode indkøbsfaciliteter herunder Viby torv, skole og daginstitutioner, et væld af fritidsaktiviteter samt let adgang til motorvejsnettet og bus/tog forbindelser i alle retninger. Dog beliggende i rolige naturskønne omgivelser.

 Engelunden er hvide minimalistiske dobbelthuse i ét plan, med fuldmurede vægge og stor anlagt have. Husene indeholder stor entré med klinker og garderobeplads, stort og åbent køkken-alrum med ovenlysvinduer, der sammen med husets store vinduespartier skaber et gennemstrømmende lys og varme. 

På den ene side af køkkenet er opført stor og rummelig opholds-/ dagligstue (ca 25 m2) og på den anden side en spiseplads på knap 15 m2. Husene indeholder desuden 2 store værelser på 10 - 15m2 hver. 

Derudover er der stort bryggers, samt 2 store badeværelser begge med toilet og bad. Alle gulve er lamelparket i ask træ med indbygget varme. 

Husene har det meste inden for hårde hvidevarer og af rigtig god kvalitet (Siemens). 

Alle huse har foruden egen for- og baghave, hver med større flisebelagt terrasse, desuden carport og stort skur. Perfekt til den lille eller større familie der værdsætter kvalitet. Husdyr er også velkomne.

Husene er alle på 139 m2, og der er minimum 500 m2 grund til hvert lejemål, indeholdende velanlagt have dog med et minimum af vedligeholdelse. 

Husene er bygget med salg i tankerne hvilket kan ses på det høje kvalitetsniveau, hvor alle materialer er valgt ud fra et højt krav til kvalitet og holdbarhed.

 Der er ingen tidsbegrænsning i lejemålene, men mulighed for efterfølgende køb hvis ønsket. 

I alt er opført 9 luksus dobbelthuse fordelt på 18 lejemål. 

Lejen ligger på kr. 10.850 kr. plus forbrug. 
Vand og vandafledning, varme og el mv. afregnes direkte med udbyder. 

I mandags lovede jeg jer billeder af alle gaverne - men da jeg ikke har modtaget alle endnu - må I vente til på mandag ;) 

Ha´en dejlig onsdag :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar