Nu har det varme forårsvejr meldt sig på banen - og idag bliver det årets første sommerdag!! HELT op til over 25 grader!!
Træls man skal på job, når det endelig bliver godt vejr :S
MEN det betyder også, at det er blevet tid til en gammel klassiker - nemlig
KOLDSKÅL ;)
Idag har jeg valgt at starte dagen, med en omgang koldskål...
Fuldkornskammerjunkere...
Mhm.. lækkert
Der findes tusindevis af opskrifter, og hver familie har som regel - deres helt egen måde at lave koldskål på. Jeg bruger mange forskellige opskrifter - det afhænger meget af, hvornår koldskålen skal spises (om det er til dessert eller som et luksus morgenmåltid eller en sundere udgave som mellemmåltid)
Du kan evt. følge nedenstående
opskrift:
Ingredienser:
1 liter Kærnemælk
4 spsk. vanilje sukker
1 spsk. almindelig sukker
Evt. 2 æg og lidt citronsaft
Fremgangsmåde
• Æg, sukker og vanilje piskes sammen til en luftig masse
• Kærnemælken tilsættes under omrøring
•
Der smages til med citronsaft.
•
Koldskålen sættes i køleskab indtil servering
Serveres med evt. med fuldkornskammerjunker
Tips til andre udgaver af koldskål
Ingen kommentarer:
Send en kommentar