onsdag den 28. november 2012

HOPE SPRINGS - en god film

Hvis nogen skulle overveje at tage i biffen, på denne lidt halv kedelige onsdag....SÅ har jeg et "film forslag" ;) Filmen 'Hope Springs' er et komedie-drama
 med Meryl Streep og Tommy Lee Jones.Alting går sin vante gang for ægteparret Kay (Streep) og Arnold (Jones). Hver eneste morgen læser Arnold sin avis over morgenmaden, tager på arbejde, kommer hjem, ser sport på TV og tilbringer natten i sit eget soveværelse. 

Kay, der er ansat i en dametøjsforretning, savner derfor noget nyt i deres 30-årige ægteskab. Arnold har ingen problemer med deres forhold, så det kommer som et chok, da Kay bestiller tid hos parterapeuten Dr. Bernie Feld (Steve Carell). 

Hans praksis ligger i en idyllisk by i Maine, hvor Kay og Arnold rejser til for at komme de daglige rutiner til livs og genskabe den glød, der i sin tid fik dem til at forelske sig i hinanden.

'Hope Springs' er en blanding af romantisk drama og komedie. Filmen er instrueret af David Frankel, der nok bedst er kendt for sin filmatisering af 'The Devil Wears Prada' (2006) med Meryl Streep.


Jeg lå syg hele sidste uge og i fredags besluttede jeg mig for, at komme ud af sengen!! Så det endte med at jeg fik stablet en hygge aften på benene - med min skønne mor og mormor. Vi startede ud med en lækker middag på "Café Victoria" og kl. 19.00 havde vi bestilt billetter til den nye "feel good film" HOPE SPRINGS. Den har fået rigtig fine anmeldelser, hvilket man godt kan forstå! Nøj, hvor var den sjov, og ikke mindst rørende til sidst! Vi grinede under det meste af filmen og stemningen i biffen var perfekt!

SÅ - den kan klart anbefales -

Ha´ en dejlig aften


Ingen kommentarer:

Send en kommentar