mandag den 18. juni 2012

"Månedens duft"


Indlæg af: Maiken Trille Gravesen Hansen
Salgsassistent i Beauty Team, Odense


En Modeskabers Parfume

Christian Dior,
 Couture Designer og Parfumør


Lidt historie

Christian Dior’s tidligste minder forbindes med duftene fra hans barndom: Duftene af blomster og kvinder. For Christian Dior var duft ” et uundværligt komplement til en kvindes personlighed, som prikken over i’et på en kjole.”

  

På billedet ovenover ses Liljekonvallen, Christian Dior’s yndlingsblomst! Han sydede blomsten ind i alle hans kjoler før hvert modeshow, da den er et symbol på lykke.

Et Symbol på Luksus…

J’adore edpUdråbet ”J’adore!” blev først forbundet med Christian Dior’s entusiastiske adfærd i hans workshop, men er nu et uundværligt kompliment til den ultra-feminine kvinde, der er glad for at være den hun er og ikke bange for at vise det.


Den ikoniske flakon blev inspireret af amforaen, som Christian Dior var særlig glad for, og af de lange Massai-kravekæder i hans Haute Couture modeshows.
Duft-noter

Ylang Ylang

Sambac Jasmin         
 
                                                                  Damascenarose           

Christian Dior brugte sine favorit blomster og fremstillede en duft der gav udtryk for overflod og generøsitet i en tidløs duft takket være denne symbolske blomsterbuket.


Citat Christian Dior

”Næst efter kvinder er blomster de mest guddommelige skabninger.”


Er du blevet fortryllet af Dior’s univers? Så lad dig forføre J’adore eller en af de mange andre fantastiske dufte fra Christian Dior’s vidunderlige univers.

Hvis I har spørgsmål til ovenstående duft eller andre dufte - så kontakt Maiken ved at besvare dette indlæg. Ingen kommentarer:

Send en kommentar